Case Study
Lawbotics har utviklet Lexolve i nært samarbeid med dedikerte og kunnskapsrike pilotkunder. En av våre tidligste kunder er Huseiernes Landsforbund som idag bruker Lexolve for å tilby digitale kontrakter for mer enn 220,000 medlemmer.
Brukereksempel

Selvbetjening for kunder

Som en del av sine kundetjenester, tilbyr Huseierne en gratis leiekontrakt til alle sine medlemmer som kan lastes ned på Huseiernes nettsider. I nært samarbeid med Lawbotics, bruker de nå Lexolve for å gi sine medlemmer en ny og enklere måte å fylle ut kontrakter på, og få de klare til signering på minutter.
Resultat

Tusenvis av kontrakter

Husleiemalen er laget av advokatene hos Huseierne for å sikre at brukerne får hjelpsom informasjon for å lage perfekte juridiske dokumenter, hver gang.
Hittil har over 30,000 unike brukere benyttet seg av kontrakter gjennom Lexolve! 

Vi er stolte av å jobbe med en så entusiastisk og fremovertenkende gruppe mennesker som Huseierne. Vi er sikre på at huseiere i hele Norge får en stor fordel av Huseiernes erfaring med leiekontrakter, samtidig som kontraktene er inkorporert i Lexolve.

"Lexolves automatiske kontraktssystem er en stor ressursbesparing både for våre advokater og for våre 220,000 medlemmer, som er ivrige brukere av våre kontrakter."

Morten Fæste
Advokat, Huseiernes Landsforbund
Prøv oss ut! 

Ikke bare ansett flere- gi de du har superkrefter!


Med Lexolve kan dine jurister hjelpe flere kunder, medlemmer, ansatte og kollegaer enn noensinne. Vårt tilbud kan lett justeres til å passe din bedrift og prisene reflekterer fordelene din organisasjon vil ha av å benytte Lexolve.

Ta kontakt idag for å lære mer!
Be om demo