Om Lexolve

Lexolve er en serie av produkter laget av Lawbotics i Oslo. Vårt mål er lukke gapet mellom juridisk kunnskap og juridisk behov for å gi juridisk sikkerhet til alle.

Om oss

Lawbotics ble stiftet i 2017 og har allerede blitt anerkjent som en av de mest innovative selskapene i Norge av magasinet Innomag. Vi brenner for å øke tilgjengeligheten og effektiviteten innen den juridiske sektoren ved å tilby digitale verktøy til jurister, deres kunder og ansatte så de sitter igjen med juridiske superkrefter.

I vårt oppdrag om å fremme innovasjon i den juridiske sektoren har vi bygget et av de største legal tech miljøene i verden. - Bli med på innovasjonen ved å melde deg på en av våre Oslo Legal Tech Meetups!

De sier at relasjoner styrkes gjennom hardt arbeid- derfor tok vi initiativ og organiserte Legal Hackathons I Oslo sammen med 25+ ledene aktører i jus og teknologibransjen i 2 år på rad:  24 timer med lag som jobber sammen for å skape løsninger til å fasilitere juridisk hjelp for alle- les alt om det her.

Historien bak Lexolve

Etter å ha jobbet som forretningsadvokat i nesten et tiår i noen av Norges største advokatfirmaer, begynte Merete Nygaard å bli veldig frustrert over den mangelfulle måten juridisk kunnskap ble delt mellom advokater og deres klienter, så vel som mellom advokater selv. Hun har alltid trodd at ikke bare advokater, men også brukerne av jus, bør få makten til å forstå implikasjonene av de juridiske beslutningene de tok hver dag i bedriftene.

Nygaard ville gjøre noe med dette og sa opp jobben sin som forretningsadvokat i 2016 for å finne ut hvordan teknologi kunne hjelpe til å lukke gapet mellom juridisk kunnskap og juridisk behov. Hun stiftet Lawbotics i 2017,  og fikk fort med co-founder Alexander Schwantes med på reisen.

Lawbotics’ ultimate mål er å gjøre det juridiske arbeidet lettere for bedrifter og de som jobber i dem verden rundt, og idag skapes juridisk sikkerhet for alle gjennom Lexolve selvbjetenings platform og Lexolve Market.
Bak kulissene

Hils på teamet

Ressurser

Nyheter, artikler, guider og småting

Vi elsker å dele våre tanker og visjoner med verden.  Sjekk ut bloggen vår for å lære mer om hvordan Legal Tech kan hjelpe deg.

Ta meg til bloggen