Lexolve Markedsplassen

Gi din bedrift juridiske superkrefter!

Juridisk sikkerhet er nå for alle.

Nå kan du slutte å bruke Google for å finne juridiske dokumenter. På Lexolve Markedsplassen vil vi hjelpe mindre bedrifter til å løse sine egne juridiske utfordringer på en enkel måte og til en pris som er tilgjengelig for alle.

Lexolve Markedsplassen er live i Norge i samarbeid med flere norske advokatfirmaer som vil forbedre måten jus formidles på.

Lexolve Markedsplass
Stort utvalg

Få dokumentene du trenger

Velg mellom et stort utvalg av juridiske dokumenter spesialtilpasset for å dekke mindre bedrifters behov.
Dokumentene er laget av advokater slik at du kan fokusere på å utvikle din bedrift uten å måtte bekymre deg for om du har de juridiske papirene på plass.
Ingen overraskelser

Prisen er riktig. Og rimelig.

Det er ikke behov for å kontakte en advokat for de daglige tingene. Ved å bruke vår enkle betalingsløsning får du tilgang til juridiske dokumenter til en fast pris, uten noen overraskelser.
Brukervennlig spørreskjema

Skreddersy dokumentene til dine behov

Istedet for å stirre inn i et Word-dokument, kan du lage kontraktsmalen til din egen gjennom vårt brukervennlige spørreskjema. Spørsmål stilles med en beskrivende hjelpetekst skrevet av advokater- for å hjelpe deg til å få alt korrekt.
Digital signering

Få et ja - raskere! 

Når ditt dokument er klart kan du enkelt sende det til signering gjennom BankID eller epost. Hvis du ønsker er det også mulig å laste ned dokumentet så du kan skrive under med penn på papir!

Du er i godt selskap

Lexolve Markedsplassen er laget i partnerskap med dyktige, norske advokatfirmaer - hver med sitt spesialfelt. Dette sikrer at du får riktig råd,
hver gang.

Juridisk sikkerhet er nå for alle

Gi din bedrift juridiske superkrefter med Lexolve Markedsplassen!

Til Lexolve Markedsplassen